Vi pakker og sender varer hver dag!

Normal leveringstid er 2 - 4 dager. Vi benytter sporingspakke fra Posten/Bring slik at du som kunde har full kontroll på hvor pakken befinner seg til enhver tid.

Gratis frakt på ordre over 1000,-

Når pakken sendes fra oss mottar du en epost med Sporingsnummer, og når pakken har ankommet ditt lokale Postkontor/Post i butikk mottar du også en epost og SMS fra Posten/Bring om at pakken har ankommet.

 

Er du Totning? Det lønner seg!

Benytt rabattkoden Nye Kaffekruset før du betaler og du kan hente varene selv på kafeen Nye Kaffekruset i Skreia sentrum. Du mottar en epost fra Gledesgaver før du kan hente pakken. Oppgi navnet ditt i kassen for å få utlevert pakken og sett deg gjerne ned med en kaffe med "no attåt" før du går videre.

Åpningstider på Nye Kaffekruset: Mandag til fredag 10 -17. Lørdag 10 - 14.

Ved å benytte deg av dette får du rabatt tilsvarende fraktkostnad ved bestilling. 

 

RETUR:

Må du returnere varen? Er varen skadet når du mottar pakken? Ta bilde av skadet produkt omgående og send det til oss på epost. Du har 14 dagers angrerett på kjøp hos Gledesgaver. Fyll ut medfølgene angrerettskjema og returner varen til oss. Varen må være (tilnærmet) uåpnet. 

NB! Det er kundens ansvar at pakken kommer frem til oss. Om du velger sporingspakke er du helt sikker på at den ikke forsvinner. Om du velger en rimeligere variant uten sporing har du mindre kontroll på hvor pakken din er.

 

Tilbakebetaling:

For å få tilbakebetalt hele beløpet må varen sendes tilbake i samme stand som da du mottok den. Den må pakkes i emballasje for å beskytte produktet.

Hvis din retur ikke er godkjent, vurderer vi varens verdireduksjon og tilbakebetaler varens brukte verdi.

Returadresse:

Gledesgaver AS

Kjølsetvegen 37

2848 Skreia