Frakt og Retur

Vi pakker og sender varer hver dag!

Normal leveringstid er 1 – 3 virkedager. Noe lengre leveringstid i fellesferien og ved helligdager. Vi benytter pakker med sporing levert av Posten/Bring slik at du som kunde har full kontroll på hvor pakken befinner seg til enhver tid.

Gratis frakt på ordre over 1500,-

Når pakken sendes fra oss mottar du en epost med Sporingsnummer.
Pakker under 5 kg blir forsøkt levert i din postkasse. Hvis pakken er for stor blir den levert til din lokale Post i butikk. Du mottar da en melding fra Posten om at pakken har ankommet.

Uavhentede pakker:

Gledesgaver forbeholder seg retten til å avkreve et gebyr dersom en sending ikke hentes.
Posten sender ut melding om ankommet pakke straks den ankommer din lokale Post i butikk.
Dersom pakken ikke er hentet innen 7 dager returneres den til oss.

Dersom du unnlater å hente pakken vil du motta en faktura for uavhentet forsendelse, dette for å dekke våre fraktkostnader tur/retur, og våre lagerhåndteringskostnader. Uavhentede pakker vil bli ilagt et gebyr på NOK 240,- eks. mva. / NOK 300,- Inkl. mva.

Dersom du benytter deg av din angrerett, vil du kun belastes med kostnadene ved å sende varen i retur, jf angrerettloven §15.

RETUR:

Er varen skadet når du mottar pakken? Ta bilde av skadet produkt omgående og send det til oss på epost.

Angrerett:
Du har 14 dagers angrerett på kjøp hos Gledesgaver. Fyll ut angrerettskjema eller legg ved en lapp med navn og ordrenummer og returner varen til oss. Varen må være (tilnærmet) uåpnet.

NB! Det er kundens ansvar at pakken kommer frem til oss. Om du velger sporingspakke er du helt sikker på at den ikke forsvinner. Om du velger en rimeligere variant uten sporing har du mindre kontroll på hvor pakken din er.

Tilbakebetaling:

For å få tilbakebetalt hele beløpet må varen sendes tilbake i samme stand som da du mottok den. Den må pakkes i emballasje for å beskytte produktet.

Hvis din retur ikke er godkjent, vurderer vi varens verdireduksjon og tilbakebetaler varens brukte verdi.

Returadresse:

Gledesgaver AS

Kjølsetvegen 37

2848 Skreia